A thing..

Locul in care printre ani si ani ne vom aduce aminte de tot ceea ce ne-a inconjurat in anii precedenti... Blog creat din pura curiozitate de face un blog, si de a imprima virtual gandurile si ideile personale, impartasindu-le cu altii si altii cu noi.

sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Stau si meditez la ce s`a mai intamplat in ultimele zile, nu pot spune ca am fost fericit de sarbatori, dar cu siguranta am fost in data de 20 Dec :D [18:X] deci prima zi de sarbatori a fost asa... un fel de stat acasa singur, meditand, trecand prin amintiri ca un falsh, ascultand muzica, si jucandu`ma dotA... da .. ma mai joc si eu, sa treaca vremea, vroiam sa scriu ceva, dar nu prea aveam inspiratie.
A doua zi de craciun am fost cu un grup restrans la colindat, dar a fost un eveniment ratat, mi`a stricat fratemio seara... naspa, deci de acum inainte, mai bn stau acasa si gasesc eu ceva de facut, in loc sa ma simt prost de srabatori :)
Revelionul a fost asa si asa, cand am vrut eu sa ma distrez, lumea era impartita in cupluri... urasc partea asta, mai ales cand nu aveam toti prietenele pe acolo, sau nu aveam deloc, am vrut sa dorm ca eram obosit, pe la 5 jumate, ma trezeste Fanel, mda el avea chef de dansat, era fresh, bine frate dar eu dorm, ei bine, a fost bine, ca ma sunat prietena si am vb cu ea :) ceea ce mi`a facut placere, dupa asta, m`am pus din nou la somn... eh dupa inca o juma de ora de somn, a venit iar Fanel... :| am crezut ca`i dau vreo doua in mufa [Fane daca citesti blogu don`t worry, be happy ;))] si asa dupa o vreme am adormit iar...si m`am trezit la amiaza :D si am plecat in povesti la Geta :) si s`a facut 10 am venit acasa m`am uitat la film la televizor, apoi am luat somn, trebuia sa recuperez 2 zile de somn :) si ei bine, suntem in ziua de azi aici, acum, iar nu dorm, vine scoala, dar am sa schimb subiectul ca nu prea ma fericeste :)) astept sa vina vara, si am atatea ganduri pe cap de nici nu stiu la ce sa ma mai gandesc :))) mi`e somn iara... e calr cred ca mai fac un post si iau somn =]]

4 comentarii:

  1. =))dada bibi..doara u jtii ca in noaptile respectiv diminetile de revelion am chef de nah...glume beut povesti, patratzele=)) si altele..faza najpa e ca nici eu nam dormit aproape deloc toata noaptea

    RăspundețiȘtergere
  2. Fanel asta e pericol public

    RăspundețiȘtergere
  3. Apoi despre ce puteam sa povestesc, ce mai face, cum ii cu scoala, etc dinastea

    RăspundețiȘtergere